T: +31 (0) 6 55 95 38 71| E: info@middenwegvledderbv.nl

Elk jaar wordt er op onze eigen grond in rotatie lelies geteeld. Om de kwaliteit van het geoogste producten hoog te houden, telen we de lelies in een extra ruime rotatie. Door deze keus zijn we elk jaar op zoek naar percelen waar nog nooit of ruime tijd geleden lelies zijn geteeld. Veel van deze gronden zijn van particulieren, melkveehouders en akkerbouwers. 

 

Bent u particulier? 
Wilt u uw grond verhuren? Door de vele wisselende teelten kunnen wij uw grond voor lange tijd goed beheren. Samen met u kunnen we verschillende aspecten bespreken en uitvoeren wat voor u belangrijk zijn. Hierbij denken we aan; het op peil houden of vergroten van de bemestingstoestand, ph en organische stof, onderhoud van sloten, bomen en drainage, onkruidbeheersing, bodemgezondheid en een renderende vergoeding. Wilt u eens kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen, neem dan contact met ons op of kom gewoon eens langs.


Bent u melkveehouder?
Om aan de huidige regelgeving te voldoen staat u als melkveehouder soms voor moeilijke uitdagingen. Mestafzet, derogatie, grondgebondenheid, graslandvernieuwing, beperking van het maisareaal enz. In combinatie met de verhuur of ruilen van percelen voor de lelieteelt dragen wij financieel gunstige oplossingen aan voor bijvoorbeeld mestafzet of graslandvernieuwing. Kom eens langs of vraag uw voorlichter of dit oplossingen kan bieden voor uw bedrijf.

Bent u akkerbouwer?
Net als wij bent u op zoek naar grond waar u over 20 jaar nog kunt boeren. Doordat we met verschillende akkerbouwers samenwerken vergroten wij elkaars rotatie en houden daardoor de bodem gezond, denk hierbij aan het toenemende probleem van aardappelmoeheid. Wilt u eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

De Middenweg Vledder B.V.
Leliekwekerij & Akkerbouw
Middenweg 4
8381 XM Vledder - Nederland (Drenthe)
Telefoon: +31 (0) 6 55 95 38 71
E-mail: info@middenwegvledderbv.nl

Partly Cloudy

0°C

Vledder

Partly Cloudy

Vochtigheid: 100%

Wind: 14.48 km/h

  • 03 Jan 2019

    Scattered Showers 5°C 0°C

  • 04 Jan 2019

    Rain 6°C 3°C